Pustai: ”Rapid e puternică, dar și Gaz Metan e la fel de puternică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieșenii le retează declarațiile ”de sus” ale rapidiștilor și spun că vineri după amiază la Sibiu vor să îi bată pe giuleșteni.

CITIȚI ȘI:

Bilete cu 30 şi 50 de lei la meciul Gaz Metan – Rapid de la Sibiu

Pustai: "În 2016 ne propunem să ne batem titlul cu Gaz Metan Mediaş"

Pustai: "Poate că e mai bine că Gaz Metan nu mai e lider"

Partida la care biletele de intrare costă 30 și 50 de lei pentru sibienii care vor să vadă pe Municipal meciul de vineri de la ora 18.00 dintre Gaz Metan și Rapid, este văzută ca una echilibrată de medieșeni.

Antrenorul Cristi Pustai, care nu poate conta pe Buchta, Markovici și Todea, spune că Mediașul nu se sperie deloc de Rapid. ”Întâlnim una din cele mai bune echipe ale campionatului, dar asta nu înseamnă că noi nu reprezentăm o echipă puternică. Am avut evoluţii foarte bune şi sper că vineri la Sibiu să repetăm evoluţiile bune şi să învingem”, a spus Pustai.

Pârvulescu e optimist
Mijlocașul Paul Pârvulescu a mărturisit și el că Gazul vrea cele 3 puncte și a spus  că atmosfera la echipă este foarte bună. ”Chiar dacă Rapid este o echipă foarte bună, sper să nu reuşească să treacă de noi. Îmi doresc să câştigăm şi aş vrea ca Eric să reuşească să înscrie un gol. Până la urmă nu contează așa de tare cine marchează. Important e să învingem Rapidul” a spus Paul.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite