Pustai: Eric şi Alex Muntean pot pleca dacă este în interesul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că formaţia sa a reuşit un sezon foarte bun reuşind să se claseze pe locul cinci după disputarea a 18 etape.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Stan: Meciul cu Gaz Metan a fost un adevărat regal fotbalistic

Pustai după egalul cu Brăneşti: Gaz Metan Mediaş a dat dovadă de maturitate şi încredere

Eric de la Gaz Metan, desemnat cel mai bun stranier al anului în România

"Ne aflăm la sfârşitul acestui tur plus o etapă din retur. Dacă ar fi să tragem o linie să facem un bilanţ, aş spune că am reuşit să facem un sezon foarte bun, cu un echilibru al punctelor obţinute în deplasare şi pe teren propriu, pentru că acasă am obţinut 15 puncte, iar în deplasare tot 15 puncte. Din păcate avem şi minusuri, cum ar fi cartonaşele primite, multe dintre ele fără rost. Suntem în topul jucătorilor cei mai penalizaţi, Trtovaci are şapte cartonaşe galbene, iar Aganovici două roşii", a spus Pustai.

Tehnicianul medieşenilor consideră că Eric de Oliveira şi Alex Muntenu pot pleca de la Gaz Metan, dacă acest lucru este şi în interesul clubului: "Ştiam că Eric a purtat discuţii cu cei de la CFR, dar finalitatea acestor discuţii nu o cunosc. Jucătorii au plecat în vacanţă, până în 6 ianuarie sunt liberi, iar aceste discuţii cred că au fost simple tatonări. Am văzut şi declaraţiile domnului Iancu referitoare la Alex Munteanu. Este foarte bine să existe oferte pentru jucători, iar dacă va fi şi în interesul clubului atunci probabil vor pleca, dar deocamdată nu este nimic cert".

După disputarea a 18 etape din Liga I, Gaz Metan Mediaş ocupă locul cinci, cu 30 de puncte, la nouă puncte în urma liderului Oţelul Galaţi, conform prosport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite