Pustai: Austria Viena are prima șansă, dar nu ne speriem de ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul principal al lui Gaz Metan Mediaș a declarat întaintea returului de astă seară din Europa Leagule cu Austria Viena că echipa lui poate întoarce rezultatul de 1-3 din Austria. Meciul începe la ora 20.00 și este transmis pe Digi Sport 2.

CITIȚI ȘI:

Eric de Oliveira e deja la Lvov și s-a văzut cu rugbiștii naționalei României

Municipalul sibian va avea parte de o tabelă electronică modernă

Pustai a spus că dacă nu mai spera ca Mediașul să se califice nu mai venea la Cluj.

”Am analizat şi meciul din tur, puteam să mai înscriem. Din păcate, am luat goluri uşor. Sperăm ca mâine să nu primim gol, nu e o misiune imposibilă calificarea în grupe.
  Austria Viena are prima şansă, la primul fluier ei sunt deja calificaţi. Depinde de noi însă cum vom şti să folosim avantajul terenului propriu. Ei au ştiut să speculeze asta. Ne-au dat gol la primul şut pe spaţiul porţii.
Nu ne sperie nimic, chiar dacă echipa adversă trece printr-o perioadă bună în campionat. În ultimele două etape au marcat 8 goluri! Jucăm de mult din 3 în 3 zile şi nu ne e uşor. De asta avem evoluţii oscilante în campionat. Trebuie să ne înţeleagă şi fanii că lotul nostru nu e foarte numeros.
Vom încerca să jucăm ofensiv cu vienezii că nu avem alte soluţii. Sper ca terenul de la Cluj să ne poarte noroc şi nouă la fel ca şi Stelei”, a spus antrenorul Mediașului, pentru prosport.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite