Psihiatria din Sibiu a câştigat proiectul „Împreună pentru fiecare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de mii de lei vor ajunge in visteria spitalului de psihiatrie infantilă pentru reabilitarea a 17 saloane.

CITIŢI ŞI:

Val de agresiuni la Sibiu

17 saloane ale spitalului, care nu au mai suferit reparaţii capital de mai bine de 10 ani de zile, vor fi rezugrăvite, le vor fi schimbate geamurile şi uşile şi va fi pus, în saloanele de copii, linoleum.

Ineditul acestui proiect reprezintă condiţia pusă de cei care oferă finanţarea: mâna de lucru trebuie să fie volunatră, nefiind oferiţi bani decât pentru materiale de construcţie.

image

Lucrările au început deja şi au termen de execuţie două luni de zile. „Eu cred că aceste parteneriate sunt cele mai bune. În care finanţarea vine din partea unei companii, iar lucrările sunt executate prin voluntariat. Suntem încântaţi că am reuşit să accesăm acest proiect“, spune medical Mihai Canciu, managerul interimar al clinicii.
 
Volunatrii vin din rândul angajaţilor care, în timpul liber, adică după orele de program, se vor ocupa de realizarea acestor lucrări. Pe lângă ei, părinţi sau rude ale micuţilor care sunt trataţi aici, s-au oferit şi ei să dea o mână de ajutor.

Proiectul finanţat de Rompetrol, a fost selecţionat alături de alte 19, din întreaga ţară, din 500 de proiecte câte au fost depuse.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite