Proxenet prins de jandarmii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ, a fost prins de jandarmii sibieni după ce a „plasat” o femeie pentru practicarea prostituţiei. Tânăra are 19 ani, iar bărbatul a demarat în trombă când i-a văzut pe jandarmi, fiind prins ulterior pe un drum lăturalnic, între Sibiu şi Tălmaciu.

CITIŢI ŞI:

O prostituată a fost prinsă „în flagrant” pe DN 1

Un braşovean a fost jefuit după o partidă de sex,la Sibiu

Bărbatul a fost pândit de către jandarmi în parcarea de la Veştem, pe DN 1. “Jandarmii au observat un autoturism pe care îl cunoşteau, în momentul în care a adus o femeie şi după ce a lăsat-o în parcare, observând că este supravegheat a demarat în trombă, întorcând pe linie continuă, spre localitatea Tălmaciu”, spune Alexandru Costea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Femeia lăsată în parcare, o tânără de 19 ani, le-a declarat oamenilor legii că era adusă periodic de bărbat în parcarea respectivă, “în scopul de a întreţine relaţii sexuale cu diferite persoane, în vederea obţinerii unor sume de bani, pe care bărbatul îi lua, după fiecare 2-3 „clienţi”.

Ulterior, în urma verificărilor, s-a stabilit că victima şi bărbatul se cunoşteau de mai mulţi ani, timp în care fata a fost obligată să înreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, români şi străini, banii obţinuţi ajungând la bărbatul de 27 de ani.

“Bărbatul în cauză a fost urmărit şi găsit de jandarmi pe un drum lăturalnic al DN 1, din direcţia Sibiu-Tălmaciu, ascuns în autoturismul cu care o adusese pe tânăra femeie”, adaugă Alexandru Costea.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru proxenetism.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite