Promovare prin panouri turistice montate pe Drumurile Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetatea din Moșna va fi și ea promovată prin aceste panouri
Cetatea din Moșna va fi și ea promovată prin aceste panouri

Şoferii şi turiştii care vor tranzita judeţul Sibiu în următoarea perioadă vor avea plăcuta surpriză să constate că pe marginea drumurilor naţionale se vor regăsi amplasate zeci de panouri ce fac reclamă la obiective turistice din localităţile pe unde trec aceste drumuri.

Asta pentru că cei de la Consilul Judeţean Sibiu vor monta 29 de panouri de dimensiuni apreciabile pe drumurile naţionale.

„Mai erau câteva panouri foarte vechi şi nu mai corespundeau deloc cu cerinţele actuale. Sunt 23 de panouri de dimensiuni mai mari şi 6 de dimensiuni mai mici. Acestea au scopul de a stârni interesul celor care le văd, pentru a se opri să viziteze obiectivele ce vor fi promovate”, explică Ioan Banciu, vicepreşedinte la Consilul Judeţean Sibiu. CJ-ul a cerut ca aceste panouri să aibă o durată de viaţă de minim 8 ani.

Ce anume se promovează
La Avrig, pe DN1 se vor monta două panouri ce vor promova palatul Brukenthal, la Blăjel se pun două panouri pe DN14 pentru promovarea staţiunii Bazna, iar la Mediaş se montează patru panouri pentru promovarea Bisericii Cetate din Moşna şi a centrului istoric al oraşului.

Pe raza localităţii Dumbrăveni vor fi montate numai puţin de şase panouri ce fac promovare pentru cetatea din Biertan şi biserica armeano – catolică din oraş. Apoi Ocna Sibiului va fi promovată prin două panouri montate pe DN1 la Cristian şi Sibiu, iar restul vor fi instalate în alte locuri din judeţ.

Aproximativ 100.000 de lei este valoarea investitiţiei ce se face în această toamnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite