Proiecţie de filme studenţeşti la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi Asociaţia Alumni - Asociaţia Gazetarilor Absolvenţi Sibiu organizează joi, 19 mai 2011, o proiecţie publică a lucrărilor studenţilor din anul III de la Specializarea Jurnalism.

CITEŞTE ŞI:

Porţile sunt deschise la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

Proiecţia va avea loc la Centrul Cultural Habitus, din Piaţa Mică - subsolul Bisericii Romano-Catolice,  începând cu orele 18.00.

Studenţii au realizat materialele audio-vizuale sub îndrumarea regizorului de filme documentare Guenter Czernetzky. Grupul de studenţi reprezintă a doua promoţie a regizorului german la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

Scopul proiectului este unul de iniţiere a studenţilor în viaţa activă a jurnalismului de televiziune. Aceştia au pus în practică tot ce au învăţat pe parcursul celor două semestre la disciplina “Specializare în jurnalismul de televiziune”. Realizarea materialelor finale a presupus o implicare masivă a fiecărui student, fiecare având funcţii specifice televiziunii, precum: redactor-şef, regizor, prezentator, moderator, reporter, operator, editor sau  P.R..  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite