Proiecte de 11 milioane lei depuse ADR Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană a depus zilele trecute, la Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, două proiecte în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

CITIŢI ŞI:

Se prelungesc traseele la autobuzele 11 şi 111

Gazul intervine pe încă şase străzi

Complexul Baia Neptun, proaspăt modernizat, se redeschide

Este vorba de unul pentru  modernizarea străzii 9 Mai în valoare de peste 7,2 milioane de lei şi unul pentru modernizarea străzii Ocnei, care are valoarea totală de peste 3,8 miloane de lei.

„Aceste proiecte sunt la ora actuală în prima etapă de evaluare - conformitate administrativă şi eligibilitate, iar suma totală solicitată pentru aceste proiecte este de peste 11,1 milioane lei”, a explicat primarul urbei, Klaus Iohannis. Din totalul de opt proiecte enunţate în în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, administraţia locală a depus în prima etapă la ADR Centru, anul trecut, trei proiecte individuale, suma solicitată pentru acestea fiind de aproximativ 2,5 milioane euro.

Este vorba de modernizarea străzii Faurului, străzii Turnului şi Piaţeta Târgul Peştelui, precum şi de modernizarea centrului de recuperare a copiilor cu handicap – Aleea Streiu, nr 8.

„Aceste trei proiecte au fost aprobate, iar în prezent sunt în faza de contractare urmând semnarea contractului”, a mai explicat primarul municipiului Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite