Program prelungit la ghișeele de la Evidența Populației, cu ocazia referendumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghișeele pentru eliberarea actelor de identitate vor avea program prelungit cu ocazia referendumului din 29 iulie. Astfel, cu o zi înainte, respectiv sâmbătă, 28 iulie, acestea vor fi deschise între orele 08:00 și 16:00 iar duminică, în ziua referendumului, între orele 08:00 și 20:00.

Sibienii care nu dețin acte de identitate sau au buletinele expirate se pot adresa ghișeelor de la Evidența Populației, care în 28 și 29 iulie vor funcționa după un program special.

Mai exact, cu o zi înainte, respectiv sâmbătă, 28 iulie, acestea vor fi deschise între orele 08:00 și 16:00 iar duminică, în ziua referendumului, între orele 08:00 și 20:00.

Pe teritoriul județului Sibiu funcționeayă 13 servicii publice comunitare locale de evidență a persoanelor, în localitățile Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Dârlos, Dumbrăveni, Mediaș, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Orlat, Săliște, Sibiu și Tălmaciu.  

”Folosim acest prilej pentru a face un apel către toţi cetăţenii de a-şi verifica termenul de valabilitate al actului de identitate pentru a evita crearea unor situaţii neplăcute în ceea ce priveşte exprimarea dreptului de vot şi nu în ultimul rând de a deveni contravenienţi la prevederile legale.

Pentru informaţii legate de arondarea localităţilor la serviciile locale de evidenţa persoanelor, coordonate de contact, documentele necesare eliberării actelor de identitate se poate accesa site-ul D.J.E.P. Sibiu: www.dcepjsb.ro”, spune Damian Chirhoc, director executiv al Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite