Program modificat de Sărbători, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Atenţie sibieni! Tursibul şi-a modificat programul, iar autobuzele circulă mai rar, în zilele de Sărbătoare. Nu şi spitalul şi farmaciile.


Programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun, în perioada sărbătorilor de iarnă, este modificat. Astfel, în zilele de 24,27,28,29,30,31 decembrie 2010, pe traseele din Municipiul Sibiu se va circula conform programului de zi lucătoare. În zilele de 26 decembrie 2010 şi 2 ianuarie 2011 se va circula conform programului unei zile de duminică.

În 25 decembrie şi 1 ianuarie, autobuzele Tursib-ului circulă conform programului unei zile de duminică, numai între orele 10.00 – 20.00, iar pe traseele 112 , 115 si 117 nu circulă niciun mijloc de trasport în comun. Pe traseul Sibiu – Păltiniş se va circula în program, cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2011, când prima plecare va fi la ora 11.00, din Gară. „În ziua de Ajun, pe toate traseele Tursib se va circula până la ora 22.00, iar în 31 decembrie, pe toate traseele, se va circula până la ora 20.00. Din  3 ianuarie se va reveni la program normal“, spune Mirela Gligore, din cadrul Primăriei Sibiu.

La Spital, ca-n zi de sărbătoare

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2011, Unitatea de Primiri Urgenţe va asigura servicii medicale la capacitate normală, iar în secţiile clinice se va asigura permanenţa în asistenţa medicală prin sistem de gardă. Cu alte cuvinte, dacă aveţi ghinionul de a avea probleme de sănătate vă puteţi adresa medicilor de la Urgenţă.
 „Medicii recomandă sibienilor, cumpătare în ceea ce priveşte consumul grăsimi si alcool, iar fructele şi legumele nu trebuie să lipsescă din meniul zilnic“, Raluca Puşcă, Spitalul Judeţean Sibiu. În aceeaşi măsură, penrmanenţa va fi asigurată şi la Urgenţa de Stomatologie, care funcţionează la Centrul Stomatologic din strada Bâlea.

Farmacia 24 de pe Nicolae Bălcescu va funcţiona, în fiecare zi, chiar dacă e sărbătoare, conform programului normal, de la orele 8.00 la 22.00, iar Farmacia San Marco, de pe strada Nicolae Iorga, este deschisă non-stop, în fiecare zi, chiar şi de Revelion.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite