Probleme la Mediaş, din cauza furtunii de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În unele zone, canalizarea nu a mai făcut faţă, din cauza ploii torenţiale, iar vijelia a doborât câţiva copaci.

CITIŢI ŞI

Cod galben de furtuni la Sibiu şi Mediaş

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

Avertizarea de vreme severă instalată ieri seară la Mediaş şi Sibiu de către meteorologi a creat probleme în anumite zone ale oraşului din nordul judeţului. Pe unele dintre străzile laterale ale oraşului, canalizarea nu a făcut faţă, astfel că s-au format mici „râuri“, care le-au dat ceva bătăi de cap şoferilor. 

Din fericire, apa nu a ajuns în casele oamenilor. Cea care a creat mai multe probleme a fost însă vijelia, care a doborât câţiva copaci. „ Din fericire, ploaia nu a cauzat probleme severe la Mediaş, în sensul că nu a inundat locuinţele oamenilor. Pentru îndepărtarea copacilor rupţi au intervenit angajaţii de la Drumuri Naţionale şi cei de la Ecologizare“, a spus Alin Dumitraş, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Codul galben a fost prelungit
Anunţat iniţial până aseară, codul galben de ploi a fost prelungit de meteorologi până în această seară, la ora 22.00,vizând 22 de judeţe, printre care si Sibiul.

Meteorologii au anunţat că instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată în cea mai mare parte a ţării, fiind caracterizată de ploi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea şi aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite