Prinşi la furat de ţiglă de pe o clădire a Poliţiei din Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au fost surprinşi când încărcau într-o căruţă, ţigla pe care au dat-o jos de pe un imobil aflat în administraţia poliţiei din Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Hoţi cu grilajul în bagaj prin faţa sediului Jandarmeriei Mediaş

Sute de metri de cablu telefonic „smangliţi” la Mediaş şi Dumbrăveni

O patrulă din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Mediaş, formată din doi agenţi de poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au surprins marţi seară în jurul orei 20.35, pe platforma fostei unităţi de aviaţie din Mediaş, un grup de  cinci persoane care sustrăgeau ţigle din clădirea fostului comandament, clădire ce în prezent aparţine Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Cele cinci persoane au fost identificate ca fiind Z. Roman, de 34 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, R. L. de 17 ani, domiciliat în localitatea Şaroş pe Târnave, Z. R. tot de17 ani, domiciliat în Mediaş, Z. Anamaria de 23 de ani, domiciliată în Mediaş şi C. Mirel de 23 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, judeţul Sibiu. „Cele 5 persoane se deplasau cu un atelaj hipo, în care au fost identificate 30 de ţigle, iar parterul clădirii au fost găsite 17 stive de ţigle provenind de la acoperişul clădirii, pregătite pentru a fi sustrase”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite