Principele Radu îşi lansează cea mai nouă carte la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va avea loc joi, 27 ianuarie, de la ora 13.30, la Librăria Humanitas. „Provizoratul istoric“ este cel mai recent volum de publicistică senat de Principele Radu al României.

„Provizoratul istoric“ cuprinde articole, eseuri, declaraţii şi conferinţe din anii 2007-2010, continuând cele două volume publicate de Principele Radu al României la Editura Polirom, „Europa din noi“ şi „Biblioteca în flăcări“.

„Pornind de la realitatea românească în contextul dezvoltării statale din ultimul secol şi jumătate, autorul arată de ce nu avem încă un stat cu instituţii profesioniste, care să lucreze complementar, în condiţiile în care slujirea statului, ca instituţie şi sumă de valori şi tradiţii, nu se suprapune întotdeauna dinamicii politice, rigorilor democraţiei sau diverselor tendinţe geopolitice. Statul este, într-un fel, reflecţia instituţională a libertăţii unei naţiuni“, spun organizatorii evenimentului.

Principele Radu al României a absolvit Liceul „Costache Negruzzi” din Iaşi şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite