Primarul Mediaşului munceşte gratis duminica, la nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea primăriei Mediaş a decis să vină la lucru şi duminica, pentru a acoperi reducerile de personal.

CITEŞTE ŞI:

Corina Minciună promovează imaginea Mediaşului în ţară

33 de locuinţe sociale noi în Mediaş până la sfârşitul anului

Alina Ştefan: „Mi-aş dori să fac PR pentru preşedintele Rusiei“

După ce au fost nevoiţi să renunţe la căsătoriile oficiate duminica, din cauza reducerile de cheltuieli şi de personal, edilii Mediaşului au găsit acum soluţia pentru a nu crea neplăceri medieşenilor. Vor munci chiar ei duminica, pe gratis, şi vor acoperi lipsa de personal apărută. Mai exact, vor veni duminica la primărie şi vor oficia căsătorii, asigurând astfel funcţionarea Serviciului de Stare Civilă.

Program până sâmbăta

„La compartimentul de Stare Civilă am fost nevoiţi să reducem numărul de personal de la patru la două persoane, iar acestor persoane le-am aprobat un program de lucru până sâmbăta inclusiv. Căsătoriile care sunt programate duminica vor fi oficiate de primar, viceprimar, secretar, şeful Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanei şi alte persoane care vor fi delegate în acest sens”, a declarat Teodor Neamţu, edilul şef al municipiului, el însuşi înscris la programul de muncă voluntară în week-end.

La Sibiu nu se poate

Iniţial, având în vedere aplicarea O.G 63/2010 privind redimensionarea personalului de evidenţa persoanelor, se decisese ca ultima duminică în care să se oficieze nunţi să fie cea de săptămâna trecută. De la începutul anului până săptămâna trecută s-au oficiat duminica un număr de 36 de căsătorii din totalul de 179 de astfel de ceremonii. Aceleaşi măsuri de austeritate au făcut ca în Sibiu să nu se mai oficieze căsătorii nici sâmbăta şi nici duminica.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite