Primărie închisă în a II-a zi de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma modificărilor apărute în Codul Muncii, prima şi a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Ca urmare angajaţii primăriei Sibiu vor avea liber în data de 13 iunie.

Citiţi şi:

Policlinica este închisă de Rusalii

 „Menţionăm că nici la Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor – Compartimentul decese nu vor fi prestate servicii de înregistrare a deceselor luni, 13 iunie 2011. Decesele care se vor produce duminică şi luni (12 şi 13 iunie) vor fi înregistrate marţi, 14 iunie”, spune Daniela Ilie, de la Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Sibiu.

Sâmbătă, 12 iunie activitatea de înregistrare a deceselor va fi asigurată între orele 9 – 13, iar decesele produse şi nedeclarate în această zi vor putea fi declarate şi înregistrate marţi 14 iunie, doar cu aprobarea parchetului, aşa cum este stipulat în mod expres în art. 36, alin. 4 din Legea 119/1996 cu privire la actele de stare civilă, republicată. Activitatea Primăriei, a Direcţiei Fiscale şi a Serviciului de Stare Civilă va fi reluată după programul obişnuit începând de marţi, 14 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite