Primăria vrea să scoată 2 milioane de euro din terenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de opt terenuri în suprafaţă totală de peste 20.000 de metri pătraţi au fost scoase la vânzare prin licitaţie publică.

CITIŢI ŞI:

Peste 20 de străzi din Sibiu rămân vineri fără gaz

Modificări şi restricţii în trafic,în municipiul Sibiu

Lucrările la cele 17 străzi aflate în lucru la Mediaş avansează bine

Două dintre acestea sunt situate în Zona Industrială Vest, în aproprierea Şoselei Alba Iulia. Unul dintre acestea are o suprafaţă de 9.065 de metri pătraţi, iar celălalt 8.996 de metri pătraţi. Preţul de pornire în cazul ambelor terenuri este de 376 de lei/metrul pătrat, preţul fiind fără TVA.

Caietele de sarcini pentru această procedură de licitaţie vor putea fi achiziţionate de la sediul Primăriei Sibiu, începând din data de 8 august, costul unui caiet fiind de 500 de lei. Depunerea ofertelor se poate face în perioada 22 – 30 august, licitaţia urmând să aibe loc în data de 31 august.

„Sunt mai multe motive care ne-au determinat să scoatem la vânzare aceste terenuri. Printre ele se numără şi faptul că piaţa imobiliară a început să se stabilizeze în ultima vreme, dar şi că noi ca municipalitate avem nevoie de bani” a explicat primarul Klaus Iohannis. Acestea nu sunt însă singurele terenuri de pe urma cărora administraţia locală speră să scoată profit.

Primăria a afişat pe site-ul propriu un anunţ pentru o licitaţie de vânzare a a şase terenuri cu suprafeţe cuprinse între 233 şi 702 metri pătraţi. Este vorba de terenuri pe străzile Pescarilor, Fundătura Verzăriei, Cotruş, Luceafărului, Zaharia Boiu şi pe Vasile Milea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite