Primăria vinde trei terenuri în Ștrand II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Municipiului Sibiu
Primăria Municipiului Sibiu

Terenurile sunt situate în zona străzilor Cornel Irimie şi respectiv Profesor Aurel Popa. Împreună, cele trei terenuri au aproape 1.000 de metri pătrați, iar licitația este programată pentru data de 9 mai.

Unul dintre terenuri măsoară 272 mp, cel de-al doilea 343 mp şi un al treilea cu o suprafaţă de 308 mp. Terenurile pot fi folosite pentru construcţii, în conformitate cu prevederile PUG-ului pentru această zonă.

”Caietele de sarcini şi instrucţiunile privind modul de desfăşurare a procedurii de vânzare se vor găsi, contra cost, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, începând cu data de 24 aprilie. Contravaloarea caietului de sarcini este de 500 lei”, anunță reprezentanții municipalității.

Licitaţia va avea loc în data de 9 mai 2012, la ora 11, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu. Depunerea ofertelor pentru licitaţie se va face în perioada 2-8 mai 2012. În cazul  în care la această şedinţă de licitaţie nu va fi desemnat niciun câştigător, procedura se va repeta în data de 16 mai 2012.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite