Primăria şi Prefectura Sibiu joacă fotbal în deschiderea Cupei Vinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii competiţiei ce are loc în perioada 16-17 aprilie pun la bătaie aproape 200 de litri de vin pentru echipele participante.

CITIŢI ŞI:

Sute de mingi oferite copiilor la All Star Game-ul de la Sibiu care ţine 5 ore!

Se vând bilete pentru All Star Game

Scopul competiţiei este cel de cultivare a pasiunii şi dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay-ului şi a mişcării în general, precum şi îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

Aproximativ 10 echipe participă la Competiţia va avea loc în zilele de 16 şi 17 aprilie 2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27 ,începand cu ora 9.00. Competiţia se va desfăşura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipa va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1).

„Am dorit să facem un îndem pentru mişcare şi sănătate şi pentru reprezentanţii instituţiilor publice din oraş. Ne bucurăm că cei din Primăria municipiului Sibiu şi reprezentanţi din Prefectura Sibiu au dat curs invitaţiei noastre. Echipele celor două instituţii vor juca în deschiderea competiţiei, sâmbătă de la ora 9.00” spun Darius Mara şi Marian Pop, cei doi organizatzori ai evenimentului.

Competiţie „stropită” cu vin

Pentru că acest eveniment poartă numele de CUPA VINULUI, premiile sunt şi ele destul de sugestive. Este vorba de peste 150 de litri de vin puşi la dispoziţie de sponsorul competiţiei, firma Ciumbrud. „Vom premia toate echipele de pe podium, în cadrul unei festivităţi ce are loc la sfârşitul competiţiei” mai spune Darius Mara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite