Primăria efectuează lucrări de amenajare la pârâul de lângă Facultatea de Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În perioada imediat următoare municipalitatea va demara lucrările de amenajare a unei zone foarte importante a pârâului Trinkbach. Contractul pentru execuţia lucrărilor a fost semnat astăzi, iar lucrările vor începe chiar de luna aceasta.

CITIŢI ŞI:

Lucrări la marcaje pe cele mai improtante străzi din Sibiu

E.On Gaz intervine pe cinci străzi în municipiul Sibiu

Sens giratoriu nou la intersecţia Mihai Viteazu – Rahovei

„Am luat decizia de a reabilita această zonă a pârâului pentru că aici încep să se concentreze tot mai multe sedii de instituţii: Facultatea de Medicină, Biblioteca Universitară, una din intrările în incinta Spitalului Judeţean şi acum un nou bloc de locuinţe pentru tineri. Prin această investiţie vrem să creştem siguranţa malurilor, salubritatea zonei şi capacitatea de preluare a apelor pluviale pentru a evita inundaţiile” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Lucrările vor începe de la podul cu dale de pe strada Independenţei şi se vor întinde pe o lungine de aproximativ 28 de metri în avalul pârâului. Acestea vor include intervenţii complexe de consolidare a malului, realizarea unor ziduri de sprijin şi betonarea fundulului pârâului.

Contractul a fost adjudecat în urma licitaţiei de SC DPC SA pentru o valoare de 185.488,06 lei, plus TVA. Lucrările vor începe chiar de luna aceasta şi se vor întinde pe o perioadă de două luni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite