Primăria Sibiu curăţă leşurile şi gunoaiele din parcul din Vasile Aaron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii se tem pentru sănătatea copiilor lor
Părinţii se tem pentru sănătatea copiilor lor

Echipele de lucru din cadrul Primăriei Sibiu vor interveni la începutul săptămânii viitoare. Locuitorii din zonă sunt însă extrem de sceptici în privinţa bunelor intenţii ale reprezentanţilor municipalităţii şi spun că „minunea“ va fi, cu siguranţă, una de scurtă durată

CITIŢI ŞI

Parcul de distracţii,sufocat de leşuri şi gunoaie

După ce în urmă cu câteva zile reprezentanţii Primăriei Sibiu se delimitau de orice legătură cu parcul din cartierul sibian Vasile Aaron, acolo unde leşurile de animale şi gunoaiele sunt ca la ele acasă, acum anunţă că vor face curăţenie în zonă. „Serviciul Public de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi nu are în administrare zona verde din cartierul Vasile Aron, situată vis-a-vis de baza hipică“, spunea Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei, în urmă cu două zile.

La insistenţele „Adevărul de Seară“, reprezentanţii municipalităţii şi-au făcut temele şi au dezlegat misterul asupra zonei lăsate în paragină. Aceştia spun că zona nu este al lor, ci doar locul de joacă. Totuşi, vor interveni. „Zona verde din vecinătatea bazei hipice din cartierul Vasile Aron este în proprietatea statului român şi se află în administrarea CSM Sibiu. Locul de joacă de pe zona respectivă este amenajat de foarte multă vreme acolo şi se află în administrarea municipalităţii sibiene. Echipele de lucru din cadrul Serviciului Gospodărire vor interveni pentru o acţiune de curăţenie a locului de joacă la începutul săptămânii viitoare”, spune acum Daniela Costa.

În prezent, în grija Serviciului Public de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi intră 11 parcuri, potrivit datelor oferite de primărie.

Locuitorii nu au încredere

Oamenii se declară însă extrem de dezamăgiţi şi cred că lucrurile se vor schimba doar pentru o scurtă perioadă de timp. „ Acum probabil vor interveni, pentru că s-au făcut aceste presiuni asupra lor. Cred însă că va fi singura acţiune pe care o vor face şi apoi nu îi vom mai vedea prin zonă, cel puţin până anul viitor. Eu i-am sunat de trei ori săptămâna asta şi nu am primit niciun răspuns“, spune Alina Gyorgyi, una dintre mămicile care locuiesc în zonă.

Aceasta a completat că va continua acţiunile pentru ca parcul să poate fi utilizat de copii. „ În urmă cu doi, în campania electorală, politicienii se băteau cu pumnul în piept că vor face parcul să arate extraordinar. Niciun rezultat nu am avut, însă. Vom merge săptămâna viitoare să vorbim cu ei, în speranţa că se va face, totuşi, ceva pentru aceşti copii“, a completat Alina Gyorgyi.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite