Voinţa a produs surpriza în Cupa României şi a eliminat pe Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediașul a lăsat acasă jumătate din echipă, iar Voința lui Pelici a taxat mutarea făcută de Pustai. Peste 5.000 de fani au fost la partida de pe Municipal.

CITIȚI ȘI:

Victorie istorică la Sibiu a Gazului în faţa Universităţii Cluj, după 61 de ani

Meciul cu Gaz Metan Mediaş a adus 10.000 de lei amendă mureşenilor

VOINŢA SIBIU – Gaz Metan Mediaş 3-1 (după prelungiri)

Voinţa:

Zăvoi – D. Miclea, C. Apostol, N. Grigore – Cl. Bunea, Beza, Buican, Tătar – Hardău, Hallmen, I. Popa

Antrenor: Alexandru Pelici

Gaz Metan:

Vâtcă – R. Zaharia, Trtovac, Markovic, Buzean – Dudiţă, Prekop, Bozeşan, R. Miclea – Raul Martin del Campo, Aganovic

Antrenor: Cristian Pustai

Mediașul s-a prezentat pe terenul pe care a jucat în acest tur campionat fără titularii Pârvulescu, Eric, Hoban, Akaki, Muntean, Todea și Lazăr, la meciul cu echipa locală de liga 2, Voința Sibiu și asta s-a văzut în deznodământul final. Sibienii au marcat prin Buican, Beza și Popa, trei goluri unul mai frumos ca celălat și a scos Gazul din Cupa României. Medieșenii au punctat pe tabelă pentru 1-1 prin spanionul Campo, dar Voința a fost mai bună în prelungiri și acum vrea un adversar de calibru.

”Aș vrea să jucăm cu Poli Timișoara, dar până la urmă nu contează cu cine vom juca. Am avut un pic mai multă șansă cu Gazul, dar trebuie să ne vedem lungul nasului și să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici. De partea cealaltă Cristi Pustai era dezamăgit de evoluția jucătorilor trimiși în teren. ”Le-am dat o șansă celor care au jucat mai puțin sau chiar deloc în campionat. Avem probleme în apărare, dacă am încasat trei goluri azi. Din păcate unii trebuie să mai joace pe la echipa a II-a ca să poată să ajungă apoi la prima echipă” a spus cătrănit matematicianul Gazului la finele partidei la care au asistat aproape 5.000 de spectatori.

Vâtcă și-a pus la zid coechipierii

Fostul stelist Cosmin Vâtcă a turnat acid în capul coechipierilor săi la finele partidei de la Sibiu. ”Ce oboseală să fie? Da ce Voința nu a avut meci în campionat. Nu avcem scuză pentru această eliminare. Ce să mai spunem. Unii dintre noi am avut șansa să jucăm ca să demonstrăm că merităm și noi locul în prima echipă. Din păcate am pierdut cu 3-1 și asta spune totul despre cum s-a jucat” a spus portarul trimis de Pustai între buturi pentru partida de la Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite