Prim-procurorul sibian arestat aseară: "Groaznic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Apostu în momentul arestării
Florin Apostu în momentul arestării

În momentul arestării prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a declarat că este cel mai mare infractor.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Carabulea, cel mai bogat sibian, este învinuit în dosarul de corupţie al procurorului Florin Apostu. A dat şpagă o maşină

Magnatul sibian Ilie Carabulea,acuzat de trafic de influenţă

Ilie Carabulea, nervos la ieşirea din sediul DNA: „Dă-te măi de aici, eşti ţigan!“

"Nu comentez! Sunt cel mai mare infractor, pericol social", a declarat Florin Apostu în momentul în care a fost ridicat de poliţişti de acasă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea procurorilor anticorupţie de la Alba. Florin Apostu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi ofiţerul SRI au fost încarceraţi pentru 29 de zile.

Contactat telefonic, avocatul ofiţerului SRI susţine că decizia Înaltei Curţi este una incorectă. Spune asta bazându-se pe lipsa probelor concludente la dosarul care îi încriminează atât pe clientul său, Tiberiu Popescu, cât şi pe procurorul Apostu.

"Nu pot să spun decât că decizia este incorectă. Soluţia instanţei este mereu imprevizibilă, în practica dreptului se spune că vine ca un trăznet. Ei bine aşa a venit şi acum", a spus şi Viorel Jidveianu, avocatul lui Tiberiu Popescu, ofiţerul SRI arestat.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite