Prim-procurorul Apostu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu, eliberaţi de judecătorii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim procurorul Parchetului sibian Florin Apostu şi ofiţerul SRI, Tiberiu Popescu, sunt liberi să plece acasă. Asta în cazul în care procurorii DNA nu vor ataca cu recurs decizia luată de puţin tim de judecătorii Curţii de Apel Constanţa care au decis înlocuirea arestuui preventiv cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Decizia Curţii de Apel Constanţa vine după ce, trei termene ale procesului care se derulează la Curtea de Apel Constanţa, apărătorii celor doi inculpaţi au cerut înlocuirea arestului preventiv.

În decembrie cei doi iculpaţi primiseră mandate pentru 60 de zile, dar după termenul consumat ieri, instanţa a decis acum înlocuirea măsurii arestului preventiv cu interdicţia de a părăseasi localitatea de domiciliu, adică Sibiul.

Apostu, Popescu, alături de Ilie Carabulea, Cârstea Mihaela, Cârstea Dumitru şi Boţa Nicolae, au fost trimişi, în data de 9 decembrie 2010, în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru mai multe infracţiuni de corupţie. Apostu este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă, fals în înscrisuri şi uz de fals, favorizare a infractorului şi fals în declaraţii.

Apostu este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin decât 130 de infracţiuni, printre care luare de mită, trafic de influenţă, fals în înscrisuri şi uz de fals, favorizare a infractorului şi fals în declaraţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite