Preşcolarii ecologisţi au fost premiaţi, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai frumoase lucrări realizate de micuţii din grădiniţele din judeţ, în cadrul concursului „Reciclăm şi ne jucăm“ au fost premiate astăzi la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

CITIŢI ŞI

Masă rotundă Polonă – Română pe teme de patrimoniu la Sibiu

Aproape 700.000 de lei pentru întreţinerea artezienelor şi iluminatului public

Festivitatea de premiere a fost precedată de un moment artistic, realizat de grupa pregătitoare de la Grădiniţa 22, cea care a organizat concursul. Îmbrăcaţi cu rochiţe şi costumaşe realizate din pungi de plasitc, micuţii au recitat poezii cu tematică ecologistă şi au prezentat câteva obiecte realizate din materiale reciclabile.

Cea mai interesantă lucrare, care a primit premiul I din partea juriului a fost desemnată „Căsuţa păpuşii“, realizată de preşcolarii de la Grădiniţa S.O.S din Cisnădie. Pe locul second s-a clasat Grădiniţa nr. 5, cu „Crocodilul“, iar locul al III-lea a fost adjudecat de Grădiniţa Laslea, cu lucrarea „Camionul“. Juriul, care a avut grijă ca toate obiectele folosite în realizarea lucrărilor să fie reciclabile, au acordat şi patru menţiuni, pentru originalitatea de care au dat dovadă. De exemplu, a fost premiat „Melcul supărat“, care ilustrează viteza cu care se lucrează la autostrada Transilvania. În concursul „Reciclăm şi ne jucăm“ au fost înscrise peste 20 de grădiniţe, cu aproximativ 130 de lucrări.

Creaţiile micilor concurenţi au fost expuse în holul Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite