Premieră pe ţară: tabără specială pentru copiii care au nevoie de dializă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”, cu sprijinul companiei Fresenius NephroCare România, organizează pentru 34 de copii şi tineri cu insuficienţă renală cronică, în perioada 22 august - 1 septembrie, la Sibiu, tabăra „Zâmbet de copil”.

CITEŞTE ŞI:

Tabără fără limite în Dumbrava Sibiului

Continuând tradiţia de a se implica şi a ajuta copiii, tradiţie începută în martie 2008 când în centrul de dializă Fresenius NephroCare Oradea era inaugurat un salon special dedicat tratamentului copiilor dializaţi, Fresenius NephroCare va asigura realizarea şedinţelor de dializă pentru cei aflaţi în tabără.

Participanţii din întreaga ţară, cu vârste cuprinse între 7 şi 28 de ani, vor efectua şedinţele de dializă la centrul Nefromed Dialysis Center din Sibiu, centru preluat la 1 iulie 2011 de compania Fresenius NephroCare România, liderul pieţei de servicii private de dializă. În plus, pe parcursul vacanţei lor, copiii vor avea ocazia să viziteze câteva obiective turistice din Sibiu: Muzeul Satului, Grădina Zoologică şi centrul vechi al oraşului.

„Niciunul dintre cei 34 de copii nu a mai fost până acum în Sibiu. Prin urmare, cu siguranţă va fi o excursie memorabilă. Condiţia lor de sănătate şi dificultăţile financiare nu le permit să facă deplasări în afara oraşului de reşedinţă. De aceea, această tabără anuală, unică în ţară, este pentru ei un adevărat prilej de bucurie. Mulţumim tuturor celor care ne sprijină în organizare şi în mod special companiei Fresenius, care ne-a oferit suport logistic, financiar şi mai ales uman, de care avem atât de multă nevoie” - Emanuel Ungureanu, Preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite