Premieră mâine în Piaţa Mare a Sibiului: Ştirile de prime-time Kanal D live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră în România, Kanal D va transmite principalul jurnalul de  ştiri, de la ora 19:00, cu Christian Sabbagh, live din PIAŢA MARE, oraşul SIBIU, în zilele de 2 şi 3 august 2010.

CITEŞTE ŞI:

Ceremonie militară în Piaţa Mare din Sibiu, de Ziua Imnului Naţional (FOTO)

Raliul Sibiului porneşte din Piaţa Mare

Mâine Kanal D dă startul Caravanei Ştirilor Kanal D, din Sibiu, în cadrul campaniei „România este oraşul tău” care se va desfăşura în  12 oraşe ale ţării, de unde se va transmite live principalul jurnal al zilei, avându-l ca prezentator pe Christian Sabbagh.

Sibiul este prima oprire a caravanei Ştirile Kanal D şi timp de două zile, pe 2 şi 3 august, Sibiul va deveni capitala Ştirilor Kanal D şi punctul zero al ştirilor cotidiene naţionale. Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D: „Considerat inima ţării din punct de vedere geografic, Sibiul a fost întotdeauna pentru noi o sursă de ştiri interesante, de impact naţional. Sibiul a confirmat de-a lungul timpului la nivel naţional dar şi internaţional că este cu adevărat un oraş european de la care restul oraşelor din România pot lua exemplu. Ne dorim să cunoaştem publicul din Sibiu, să ne întâlnim la Studioul Mobil Kanal D din Piaţa Mare şi să aflăm poveşti de viaţă şi poate găsim soluţii la problemele pe care ni le aduc în atenţie.”

România este oraşul tău. Sibiu este România

În cadrul jurnalelor de ştiri de la ora 19.00, de luni şi marţi, respectiv 2 şi 3 august, vor fi prezentate subiecte din viaţa Sibiului. Vor fi materiale despre oameni speciali ai Sibiului, dar şi despre persoanele cu o situaţie socială precară, iar primarul oraşului, Klaus Johannis, va face o prezentare inedită a oraşului. Pe parcursul celor două zile în care studioul mobil Kanal D va poposi în Piaţa Mare din Sibiu, Christian Sabbagh şi echipa Ştirile Kanal D îi aşteaptă pe sibieni pentru a se cunoaşte mai bine, pentru a face schimb de opinii, pentru a le asculta sugestiile, problemele şi poveştile de viaţă. În studioul mobil va exista o urnă specială în care sibienii ne pot lăsa scrisori, mesaje sau orice doresc să comunice echipei de ştiri.

image

Fiecare scrisoare va fi luată în considerare, echipa de ştiri va căuta soluţii pentru ajutorarea celor care au nevoie, iar cele mai interesante cazuri vor deveni ştiri în cadrul jurnalului Kanal D. De asemenea, numărul de telefon 021 311 91 91 va fi în continuare activ pentru ca telespectatorii să poată să îşi spună povestea şi prin telefon.

Ştirile Kanal D te pun faţă în faţă cu autorităţile

Marţi, 2 august, de la orele 12.00, Ştirile Kanal D îi invită pe toţi sibienii la studioul mobil din Piaţa Mare, unde va avea loc o întâlnire cu autorităţile locale. Fiecare locuitor al Sibiului va avea ocazia să participe la dezbatere, unde vor putea să adreseze întrebări autorităţilor locale, îşi vor putea expune problemele, sugestiile, nemulţumirile şi vor avea posibilitatea să ceară lămuriri. Dezbaterea, dar şi cele mai importante momente din timpul caravanei vor putea fi urmărite online, pe www.ştiri.kanald.ro

“Invităm toţi sibienii să ni se alăture, să fie parte din jurnalul nostru de ştiri, să ne spună povestea lor. Ştirile Kanal D sunt acolo pentru ei şi pentru fiecare român de oriunde” declară Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D, de la ora 19.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite