Premieră la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la orele 12.00,la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu va avea loc premiera scurtmetrajelor bilingve „Trecutul nostru glorios – Die gute alte Zeit im Unterwald” realizate de studenţii  facultăţii despre localităţile săseşti din zona „Sub pădure” (Unterwald).


Materialul a fost realizat în colaborare cu specialistul de film Günter Czernetzky din München, Germania. Proiectul de cercetare surprinde aspecte din trecutul celor 10 localităţi din judeţele Sibiu şi Alba: Sebeş, Gârbova, Câlnic, Dobârca, Gusu, Boz, Miercurea Sibiului, Petreşti, Orăştie şi Apoldul de Sus.

Proiectul a fost coordonat de conferenţiar univ. dr. Ioana Creţu, şefa catedrei de Comunicare şi Relaţii Publice, iar studenţii au fost îndrumaţi în realizarea materialelor video de preparator univ. Aniela Corlăteanu.

Cu acest documentar facultatea sibienă intenţionează să participe pentru a treia oară cu o producţie proprie la concursul fundaţiei media CIVIS din Berlin, Germania, care premiază producţiile ce ilustrează integrarea şi diversitatea culturală din Europa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite