Prefectul se spală pe mâini în cazul evacurării copșenenilor ce locuiesc în zonele cu alunecări de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legat de situaţia cetăţenilor din oraşul Copşa Mică, afectaţi de alunecările de teren din 3 iulie, prefectul Horaţiu Răcuciu precizează că, localităţile în care se execută evacuarea în situaţii de urgenţă se stabilesc de comitetele pentru situaţii de urgenţă judeţene şi locale, având avizul şefului inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean.

CITIȚI ȘI:

Inconştienţă la Copşa-Mică: „Mergem la vale, mor şi noroc bun”

Un hoţ de cablu a blocat semnalizarea şi comunicaţiile CFR la Copşa Mică


”Aşadar, dacă s-ar pune problema evacuării cetăţenilor din zona străzilor Dealului şi Plopilor, din Copşa Mică, întreaga responsabilitate a organizării şi executării operaţiunii revine Comitetului local pentru situaţii de urgenţă, condus de primarul localităţii. Iar Inspectoratul judeţean pentru situaţii de urgenţă poate fi solicitat să acorde sprijin autorităţilor”, spune Răcuciu.

Marți, prefectul Horaţiu Răcuciu, preşedinte al Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, a trimis o adresă către primăria Copşa Mică, prin care solicită autorităţilor locale să-i comunice măsurile dispuse pentru cazarea cetăţenilor cu locuinţele afectate de alunecările de teren, precum şi alte măsuri dispuse în vederea normalizării situaţiei din zona afectată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite