Prăjituri şi cadouri inedite, la bazarul de Moş Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectele realizate de copii pot reprezenta cadoul potrivit, pentru sărbători
Obiectele realizate de copii pot reprezenta cadoul potrivit, pentru sărbători

Reprezentanţii şi beneficiarii Fundaţiei „ Un Copil, O Speranţă“ vă invită să intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi totodată să alegeţi cadoul potrivit pentru cei dragi, întinzând astfel o mână de ajutor copiilor cu defiecienţe.

Luni, începând cu ora 10.00, la sediul Fundaţiei, de pe Aleea Streiu, copiii, părinţii şi personalul de la Fundaţia „ Un Copil, O Speranţă“ vor organiza un bazar inedit, cu obiecte realizate în cadrul atelierelor.

Copiii autişti şi cu handicap grav neuro-locomotor şi-au demonstrat îndemânarea şi au transformat materialele reciclabile în obiecte inedite. De la globuleţe, la ornamente din lut sau ghivece de sărbători, frumos ornate, toate vor fi scoase la vânzare, cu scopul de a strânge fonduri pentru acţiunile ulterioare desfăşurate de Fundaţie.

„ Dorinţa noastră cea mai mare este să sensibilizăm comunitatea locală la problemele copiilor cu handicap. De asemenea, bazarul este organizat cu scopul de a strânge fonduri, însă obiectele realizate de copii vor fi scoase la vânzare la preţuri modice“, ne-a spus Elena Miruna Tudorache, directoarea Fundaţiei.

Prăjituri delicioase

Mai mult, mamele micuţilor care îşi petrec fiecare zi în cadrul fundaţiei vor pregăti prăjituri delicioase, cu care îi vor îndulci pe cei care vor trece pragul bazarului. „ Din experienţa anilor trecuţi, prăjiturile vor avea cea mai mare trecere, în rândul vizitatorilor.

Mamele s-au întâlnit şi au discutat, astfel încât oferta să fie cât mai bogată“, completează Elena Miruna Tudorache. Fundaţia „ Un Copil, O speranţă“ funcţionează din anul 1998, în prezent 54 de copii cu handicap grav şi autişi beneficiind de sprijinul acordat de membrii acesteia.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite