Pompierii sibieni au donat sânge în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au donat astăzi sânge, în cadrul unei campanii naţionale, “Din inimă pentru inimi”.

CITIŢI SI:

Acoperişul şi anexele unei case au ars la Curciu

Donarea a avut loc în Piaţa Mare a oraşului şi a fost o activitate cuprinsă în programul evenimentelor prin care s-a marcat Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la 13 septembrie.
“Am venit să donez sânge pentru oamenii care au nevoie de sânge şi care sunt bolnavi. E prima oară când donez sânge”, a spus unul dintre voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
“Acţiunea face parte din activităţile care marchează 162 de ani de la bătălia de pe Dealul Spirii şi face parte dintr-o campanie naţională de donare de sânge”, a declarat prim-adjunctul inspectorului şef, lt. col. Virgil Giurgiu.
Campania "Din inimă pentru inimi" a fost iniţiată în contextul Zilei Mondiale a Inimii, la care participă an de an peste 100 de ţări, şi se înscrie în seria de activităţi menite să marcheze Ziua de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite