Poliţiştii verifică transportatorii de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârşitul acestei săptămâni, pe toate sectoarele de drum naţional care tranzitează judeţul Sibiu vor fi verificaţi de către agenţii de la circulaţie cei care fac transport public de persoane. 

Alături de poliţişti, la controlale vor lua parte reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere Române – Secţia Sibiu, C.N.A.D.N.R. şi Registrului Auto Român  - Secţia Sibiu.

„În mod prioritar, scopul Acţiunii Bus este de a reduce cauzele generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave în care sunt implicaţi aceste categori de participanţi la trafic precum şi urmărirea combateri încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi legalitatea efectuării transportului public de persoane, pe rute interne şi internaţionale”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

În semestrul I al anului 2011, şoferii care fac transport rutier public de persoane au fost implicaţi în 6 accidente rutiere grave, soldate cu 2 morţi, 14 răniţi grav şi 15 răniţi uşor. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite