Polițiștii sibieni s-au dus la Brăila s-o audieze pe Sexy Brăileanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sexy Braileanca la Sibiu
Sexy Braileanca la Sibiu

Florina Mihăilă este cercetată de oamenii legii de la Sibiu după ce a făcut un show erotic la care au asistat și minori, într-o discotecă din comuna Sadu. În fața polițiștilor, aceasta a recunoscut faptul că a făcut un spectacol fierbinte, dar a susținut că nu a știut că în club erau și minori.

Pentru că Florina Mihăilă are domiciliul în Brăila, polițiștii sibieni de la Investigații Criminale au trebuit să meargă până acolo pentru a reuși să o audieze, în dosarul în care este cercetată pentru ultraj contra bunelor moravuri și corupție sexuală.

Audierile vin după ce, în luna decembrie, Sexy Brăileanca a făcut un show erotic într-o discotecă din comuna Sadu, la care au asistat și minori.

În fața anchetatorilor, ea a susținut că nu a făcut decât să-și onoreze contractul, că i s-a spus foarte clar că se vrea un show erotic și că nu a știut că în club erau și personae minore. 

Sexy Braileanca la Sibiu

„Cercetările în acest dosar sunt continuate, doamna este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi corupţie sexuală iar agenţii de pază pentru neglijenţă în serviciu întrucât au permis accesul în interior şi persoanelor minore, la fel şi administratorul pentru complicitate la corupţie sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, spune  Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite