Poliţiştii sibieni cer trimiterea în judecată a Sexy Brăilencei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sexy Braileanca la Sibiu
Sexy Braileanca la Sibiu

Oamenii legii de la Sibiu au finalizat dosarul în care Florina Mihăilă este cercetată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi corupţie sexuală.

Scandalul a izbucnit în luna decembrie a anului trecut, când Sexy Brăileanca a făcut un show erotic într-o comună din Sibiu, la care au participat şi minori.

Oamenii legii de la Sibiu au demarat atunci o anchetă în acest caz, iar acum au finalizat dosarul şi cer trimiterea în judecată a Florinei Mihăilă, a proprietarului localului şi a şefulşui dispozitivului de pază.




“În urma investigaţiilor efectuate şi audierii tuturor părţilor implicate, dosarul deschis de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale a fost finalizat, urmând a fi înaintat cu propunere de trimitere în judecată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În acest dosar este cercetată M. Florina (23 ani, domiciliată în judeţul Brăila), angajată de proprietarul localului pentru show-ul erotic, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi corupţie sexuală; P. Ion, proprietarul localului, este cercetat sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Legea nr. 195/2003 privind prevenirea şi combaterea pornografiei; şeful dispozitivului de pază este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu (a permis accesul persoanelor minore în local)”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sexy Braileanca la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image


 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite