Poliţiştii rutieri, instruiţi să nu mai manifeste „aroganţă” când sunt în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instruirea tuturor celor care desfăşoară activităţi de poliţie rutieră a fost făcută de ofiţeri veniţi special de la Bucureşti.

Citiţi şi:

Şofer prins pe centură cu viteză şi cu numere false pe maşină

Atenţie,soferi! Poliţiştii vânează astăzi vitezomani pe şoselele din judeţ

Este vorba despre comisarul şef Lucian Diniţă, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi comisarul şef Gabriel Constantin, ofiţer în cadrul Direcţiei Generale Anticorpuţie.

„Obiectul venirii noastre încoace nu este unul de control, ci este o reinstruire a efectivelor cu privire la ţinută, atitudine, comportament, mod de acţiune, mod de aplicare a legii. Discutăm probleme arzătoare – comportament, atitudine, mod de adresare”, a spus comisarul şef Diniţă.

Potrivit acestuia, acţiuni de acest fel au avut sau vor avea loc în fiecare judeţ din ţară, scopul fiind ca oamenii legii să aibă un comportament adecvat atunci când sunt în trafic. „(...)este acea aroganţă de care spuneam eu şi pe care unii o manifestă, dar în acelaşi timp comportamentul în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Este vorba de poziţia în care stă, de modul de adresare, plecând de la BĂ, MĂ, şi aşa mai departe, dacă vreţi”, a mai spus comisarul şef Diniţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite