Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect în cazul bărbatului găsit tranşat şi incinerat anul trecut, pe Valea Cisnădiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost descoperit în luna mai a anului trecut
Cadavrul a fost descoperit în luna mai a anului trecut

Suspectul are 67 de ani şi este din Cisnădie. El va fi mâine prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost reţinut în cursul acestei zile, fiind cercetat pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

CITIŢI ŞI:

Bucăţi din corpul unui bărbat au fost descoperite pe Valea Cisnădiei, în apropiere de Sibiu

Mihai Delu este sibianul al cărui cadavru tranșat a fost găsit pe Valea Cisnădiei

În luna mai a anului trecut, un bătrân care trecea pe Valea Cisnădiei a făcut o descoperire şocantă. Acesta a găsit piciorele unui bărbat, în plin câmp, lângă şoseaua care leagă drumul naţional 1 de oraşul Cisnădie.

"Prima dată am găsit un picior. M-am dus la cineva şi am sunat la Poliţie. Apoi, erau nişte corbi aici pe vale, croncăiau. Când am venit am găsit şi al doilea picior, cu şosetă în el şi cu adidas, celălalt era desculţ", a povestit la momentul respectiv Eremia Şandru, bătrânul care a găsit bucăţile de cadavru.

Ulterior, după ce poliţiştii şi pompierii au luat la purecat zona, a fost descoperit cadavrul bărbatului, mort de câteva zile, ars parţial şi cu leziuni în zona capului. Acesta a fost identificat ulterior, fiind vorba despre Mihai Delu, un bărbat de 60 de ani din Cisnădie.

La mai bine de un an de la înfiorătoarea crimă, în cursul zilei de joi, poliţiştii l-au reţinut pe principalul suspect în acest caz, un bărbat de 67 de ani, de asemenea din Cisnădie. 

„Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu care a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav şi tâlhărie”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Bărbatul va fi prezentat mâine Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image



 

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite