Sibiu: Sute de oameni la înmormântarea fiului şefului Poliţiei Sibiu (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Sute de oameni la înmormântarea fiului şefului Poliţiei Sibiu (galerie foto)
Sibiu: Sute de oameni la înmormântarea fiului şefului Poliţiei Sibiu (galerie foto)

Sute de prieteni şi colegi ai lui Dacian Muţiu şi ai familiei şefului Poliţiei Sibiu, Constantin Muţiu, l-au condus pe ultimul drum, azi la ora 14, pe tânărul de numai 21 de ani, care a murit sâmbătă, într-un tragic accident rutier. Acesta se afla cu fratele său in maşina unui prieten ce îşi luase permisul de două zile.

Fratele lui Dacian Muţiu, Horaţiu, nu ştie că acesta şi-a pierdut viaţa. Horaţiu Muţiu va avea de stat mai mult în spital din cauza fracturii de femur pe care a suferit-o în accident, dar medicii spun că este in afara oricarui pericol, este conştient şi se va face bine.  Dacian Muţiu avea nu mai puţin de 992 de prieteni adăugaţi pe Hi5, iar mesajele au început încă de sâmbătă dimineaţă să curgă. Anunţurile de condoleanţe pentru tatăl lui Dacian au umplut azi o pagini întregi în presa locală, printre cei care a trimis una stfel de mesaj fiind şi primarul Klaus Johannis.

Tânărul de numai 18 ani, Lucian Ciobotariu, care este şi el în stare de şoc, după accident, va fi cercetat pentru omor din culpă şi va rămâne fără permisul pe care abia şi l-a luat. Bunica lui nu a vrut să spună nimic despre el. S-a rezumat să zică doar că “Dumnezeu le vede pe toate şi ne rânduieşte viaţa cu bucurii şi necazuri”.

Citeşte şi:
Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu nu ştie că fratele său mai mare a murit în accident (galerie foto accident)

Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu a murit într-un accident

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite