Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu a murit într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu a murit într-un accident
Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu a murit într-un accident

Fiul şefului Poliţiei Municipiului Sibiu a murit azi noapte într-un teribil accident de circulaţie, produs pe drumul care leagă Sibiul de Poplaca.

Dacian Muţiu, în vârstă de 21 de ani se afla împreună cu fratele său, Horaţiu Muţiu de 19 ani, pe bancheta din spate a Passat-ului condus de prietenul lor Laurenţiu Ciobotariu, de numai 18 ani. Şoferul avea permisul luat de numai două zile şi împreună cu băieţii comisarului şef Constantin Muţiu şi un alt prieten mergeau azi noapte la ora 1 spre Poplaca, unde vroiau să petreacă la o cabană. Fără experienţă în condus, tânărul de la volan a bravat , apăsând prea tare pe acceleraţie şi într-o curbă periculoasă nu a mai putut lua virajul, a lovit parapetul şi s-a răsturnat de mai multe ori în câmp. Dacian Muţiu a murit pe loc, ceilalţi trei pasageri fiind răniţi. La locul accidentului a fost azi noapte şi comisarul Muţiu.
Într-un alt accident petrecut aseară la ora 10, la Avrig, un pieton a murit sub roţile unui TIR. Ioan Puşcas, în vârstă de 50 de ani a traversat neregulamentar drumul naţional.

Citeşte şi:

Sibiu: Fiul şefului Poliţiei Sibiu nu ştie că fratele său mai mare a murit în accident (galerie foto accident)

Sibiu: Sute de oameni la înmormântarea fiului şefului Poliţiei Sibiu (galerie foto)

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite