Poliţia nu se poate pronunţa deocamdată cine a fost de vină în cazul accidentului de pe DN 1, în care a fost implicat un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu
Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu

Reprezentanţii IPJ nu pot spune, până în acest moment, cui aparţine vina pentru evenimentul rutier de ieri, în urma căruia poliţistul a ajuns în stare gravă la spital. Reprezentanţii Spitalului Judeţean spun că starea poliţistului rămâne critică.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Accident grav pe DN 1, la Săcel. O maşină radar, implicată în eveniment. Un poliţist este în comă GALERIE FOTO

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Potrivit IPJ Sibiu, cercetările în cazul accidentului de ieri continuă, şi în acest moment nu se poate spune clar cine a a fost de vină.

„În acest moment nu se poate da un verdict clar şi definitiv vizavi de vinovăţie. Sunt cercetate în continuare circumstanţele în care s-a produs accidentul, sunt audiate toate persoanele care au avut cunoştinţă sau au văzut accidentul respectiv”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.    

În timp ce poliţiştii rutieri fac în continuare cercetări în dosar, starea agentului şef adjunct Lucian Gancea rămâne critică. 

Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

 “În prezent, starea pacientului de 34 de ani, ajuns ieri la UPU în urma unui accident de rutier, se menţine critică. Acesta este în comă profundă fără reflexe de nervi cranieni. În cursul nopţii, s-a intervenit chirurgical pentru hemitoracele drept şi s-au efectuat toracotomie şi hemostază ( oprirea sângerării). Acesta este în comă profundă, reflexele de trunchi cerebral sunt absente”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite