Poliţia cere sprijinul sibienilor, pentru a găsi autorul unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de 20/21 iunie, pe strada Turismului din municipiul Sibiu. După producerea accidentului soferul a coborât din maşină, a discutat cu victima, însă a părăsit imediat după aceea locul accidentului fără să anunţe evenimentul rutier.

Victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, fără domiciliu, a fost accidentă pe strada Turismului de către un autovehicul, în timp ce traversa strada neregulamentar şi fără să se asigure.

După producerea accidentului soferul a coborât din maşină, a discutat cu victima, însă a părăsit imediat după aceea locul accidentului fără să anunţe evenimentul rutier.

Evenimentul rutier a fost sesizat Dispeceratului I.P.J. Sibiu în jurul orelor 24:00, de către o persoană care a văzut victima rănită la picior.

Poliţiştii rutieri solicită sprijinul cetăţenilor în lămurirea acestui accident şi identificarea conducătorului auto.

„Rugăm pe această cale atât pietoni cât şi conducătorii auto care s-au aflat în zona străzii Turismului, în seara zilei de 20 iunie a.c., în jurul orelor 2230, posibili martori ai evenimentului rutier, să ne ofere orice informaţie deţin. Să informeze în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, folosind numerele de telefon 112 (apel gratuit) sau 0269/208480, 0268/208205, 0269/208209”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

CITIŢI ŞI:

Un bolid de lux Audi s-a făcut praf pe centura Sibiului

Bărbații răniți în accidentul de la ieșirea de pe centură,internați la Chirurgie

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat ? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ştiri, reportaje şi exclusivităţi din Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite