Poliţia are un cerc de suspecţi în cazul incendiului de la Liquid şi Dobrun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu liquid
Incendiu liquid

Poliţia confirmă varianta conform căreia focul a fost pus intenţionat. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi distrugere calificată prin incendiere.

Poliţia confirmă că în cazul incendiului care a mistuit sâmbătă dimineaţa clubul Liquid şi restaurantul Dobrun focul a fost pus intenţionat.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost constituit un grup de lucru format din specialişti ai mai multor instituţii cu atribuţii în acest domeniu (Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Serviciul Român de Informaţii - Secţia Sibiu, Serviciul de Informaţii de Protecţie Internă Sibiu), care analizează şi face verificări specifice pentru identificarea autorilor acestei fapte.

Cercetările sunt efectuate sub directa coordonare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi distrugere calificată prin incendiere, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 217 alin 1 şi 4 raportat la art. 218 alin. 1 din codul penal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Oamenii legii au şi un cerc de suspecţi, iar verificările sunt în curs. „Există un cerc de suspecţi, sunt verificate mai multe piste şi audiate mai multe persoane”, a declarat pentru Adevărul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
     


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite