Poliția Sibiu a redeschis cazul bărbatului găsit mort la Rășinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii reiau cercetările, după ce colegii lor de la Timișoara au descoperit un caz halucinant. Un bărbat găsit cât se poate de viu pe străzile din Timișoara a fost declarat mort, în acte, identitatea sa fiind atribuită unui cadavru descoperit în noiembrie 2010, într-o pădure de lângă Rășinari.

CITEŞTE ŞI:

Un bărbat a fost declarat mort la Sibiu, dar trăieşte la Timişoara

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție, ”la sfârşitul lunii noiembrie 2010, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au efectuat verificări în vederea stabilirii identităţii unui cadavru de sex masculin. Un bărbat decedat a fost identificat la data de 28.11.2010, în extravilanul localităţii Răşinari din judeţul Sibiu, 70% din corpul acestuia fiind muşcat şi mâncat de animale.

În urma investigaţiilor efectuate, a comparaţiilor făcute între fotografiile cadavrului identificat şi albumele fotografice aflate în evidenţele Poliţiei, au fost stabilite asemănări între semnalmentele victimei şi fotografia unui bărbat, Alb Vasile”.

Politiștii sibieni mai spun că bărbatul mort a fost recunoscut de către familia acestuia, respectiv mama sa, care le-a declarat oamenilor legii că victima seamană foarte bine cu fiul său, Alb Vasile. Asemenări între cele două persoane au fost constatate şi recunoscute şi de către un angajator al acestuia, mai spun polițiștii.

”Serviciul Criminalistic Sibiu a efectuat o expertiză tehnico-ştiinţifică a fotografiilor, concluzionând că fotografiile cadavrului cu identitate necunoscută şi cele reprezentîndu-l pe Alb Vasile reprezintă aceeaşi persoană. Toate aceste date şi informaţii au condus la stabilirea identităţii cadavrului ca fiind Alb Vasile”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Acum, când polițiștii timișoreni au constatat că Vasile Alb trăiește de fapt, dosarul de la Sibiu s-a redeschis, pentru că trebuie stabilită identitatea bărbatului mort de la Rășinari.

image

Acesta a fost înmormântat într-un cimitir din Rășinari, pe banii primăriei din localitate, la ceremonie luând parte preotul și reprezentanți ai Primăriei.

„Acum două săptămâni a venit solicitarea de înmormântare. Cadavrul a fost găsit în una din pădurile din apropierea Rașinariului. A durat o perioadă până a fost identificat, după ce s-a făcut identificarea am avut niște discuții cu cei de la poliție si cu cei de la medicina legală care au zis că nu au posibilități și atunci am zis să facem o faptă creștinească și să-l înmormântăm la Rășinari, dacă a fost găsit aici la noi. Și l-am înmormântat noi în cimitirul din comună. La înmormântare au fost doar preotul și reprezentanți de la primărie”, a spus Bucur Bogdan, primarul din Rășinari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite