Poliţia Mediaş se prăbuşeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile abundente din ultimele zile au făcut ca tavanul dintr-un birou să cedeze. Mai mulţi poliţişti au fost mutaţi să lucreze în alte birouri.

Incidentul de la Poliţia din Municipiul Mediaş s-a petrecut zilele trecute. Mult anunţatul cod galben de ploi şi-a făcut simţită prezenţa. Oamenii legii au găsit biroul devastat de bucăţi mari de tecuială desprinse de pe tavan. Din fericire incidentul s-a produs în afara orelor de program ale poliţiştilor, astfel că nimeni nu a avut de suferit. „La Mediaş, din cauza ploilor abundente mai multe ţigle din acoperiş au cedat iar luni, o porţiune din tavanul unui birou s-a prăbuşit“, susţine Adela Negoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În afară de biroul în care îşi desfăşurau poliţiştii de proximitate activitatea, alte trei birouri din sediul Poliţiei Mediaş au fost afectate datorită precipitaţiilor puternice. Poliţiştii de la judeţ promit reabilitări urgente, pentru ca activitatea colegilor de la Mediaş să nu fie perturbată. „Urmează să fie efectuate reparaţii pentru remedierea cât mai urgentă a problemelor. Din păcate sediul nu a mai putut suferi reabilitări capitale, după ce clădirea în care funcţionează Poliţia a fost retrocedată“, adaugă Adela Negoi.

Criza economică i-a împiedicat pe poliţiştii medieşeni să se mute în spaţiul pe care Ministerul Administraţiei şi Internelor l-a alocat Poliţiei din Mediaş.
„Poliţia Mediaş ar fi trebuit să funcţioneze într-un spaţiu ce a aparţinut Şcolii de Aviaţie din Mediaş, dar, din lipsa fondurilor, acela nu a putut fi amenjat pentru a putea permite defăşurarea în bune condiţii a activităţii poliţiştilor“, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.  Aşa se face că poliţiştii medieşeni sunt nevoiţi să muncească într-o clădire ce stă să se prăbuşească.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite