Podul unei case a fost mistuit de flăcări, pe strada Bujorului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii s-au trezit cu locuința parțial distrusă, în plină iarnă. Pompierii spun că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric. Intervenția acestora a fost dificilă, deoarece distanța între casele de locuit aflate în zonă este foarte mică.

Vecinii povestesc îngroziți cum au văzut podul casei arzând ca o torță. ”Erau flăcări mari, până sus, când am deschis ușa m-am speriat de am crezut că o să cad jos, vă dați seama, în plină iarnă, și oameni bătrâni, și în timpurile noastre”, a povestit Cristina Popa, o locatară din zonă.

Unul dintre vecini a dat alarma, și a sunat imediat la 112.

”În vârful casei ieșeau flăcări, am ieșit afară, am anunțat pompierii, am sunat la 112. Incipient, flăcăile erau destul de mici, dar ulterior au început să fie tot mai mari. Am fugit în casă, mi-am scos din priză tot, pentru că au început fluctuațiile la tensiune. Proprietarii au ieșit din casă, erau în afara pericolului, salvau ce aveau mai de preț, documente, bani, ce aveau mai de valoare”, a povestit Florin Suciu, cel care a anunțat incendiul la 112.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Pompierii spun că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.”A ars pe aproximativ 300 de metri pătrați podul acestei locuințe. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric. Intervenția a devenit dificilă deoarece este o distanță foarte mică între casele de locuit aflate în zonă”, a spus căpitanul Dan Iancu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite