Poartă şi casierie nouă la Grădina Zoologică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gradina Zoologica din Sibiu atrage foarte multi vizitatori
Gradina Zoologica din Sibiu atrage foarte multi vizitatori

Municipalitatea sibiană continuă investiţiile la Grădina Zoologică. În perioada următoare, va fi construită o nouă poartă de acces, dar şi o clădire nouă în care va funcţiona casieria. De asemenea, pe aleile de la Zoo au fost puse 60 de bănci şi 40 de coşuri de gunoi.

Modernizarea Grădinii Zoologice Sibiu continuă, după ce în perioada 2006 – 2008 au fost modernizate şi extinse adăposturile pentru animale, iar în 2010 a fost reabilitat sediul administrativ al acestui Serviciu public.

Noua investiţie vizează construirea unei noi porţi de acces şi a unei noi clădiri care să adăpotească casieria. Valoarea contracului este de 69.489 lei, fără TVA, conform acestuia constructorul fiind obligat ca în termen de maxim 150 de zile să finalizeze lucrarea.

Poarta de acces va fi construită din metal şi lemn, iar casieria în suprafaţă de 21,8 metri pătraţi va fi ridicată din cărămidă.

De asemenea, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente la facilităţile Grădinii Zoo continuă. Acţiunea de curăţare a lacului a fost finalizată de firma contractată, vizitatorii având acum posibilitatea unei plimbări cu barca sau hidrobicicleta pe lacul acum liber de vegetaţie.

De asemenea, a fost finalizată instalarea a 60 de bănci şi 40 de coşuri de gunoi pe aleile Grădinii.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite