Pliante de la poliţie împărţite la "Ziua Recoltei" şi „Fiii satului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile de prevenire circumscrise Săptămânii  de prevenire a criminalităţii sunt continuate în acest weekend la Mediaş şi Porumbacu de Jos.

CITIŢI ŞI:

Radare în cascadă pe Valea Oltului şi către Sebeş şi Braşov

Săptămâna prevenirii criminalităţii la Sibiu

Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor fi prezenţi azi, la manifestarea „Ziua Recoltei”, ce se va desfăşura în municipiul Mediaş, în faţa Primăriei. „În cadrul acestei manifestări, poliţiştii sibieni vor distribui pliante cu caracter informativ-preventiv, realizate în cadrul campaniei „Alege viaţa!”, pentru prevenirea infracţiunilor de tâlhărie, furturi din locuinţe şi din autoturisme”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Tot sâmbătă începând cu ora 15.00, poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii se vor afla în trafic, alături de poliţiştii rutieri, desfăşurând activităţi de prevenire a accidentelor rutiere.

Acţiune la „Fiii satului”

Duminică, în intervalul orar 11.30 – 4.00, poliţiştii sibieni vor desfăşura activităţi în mediul rural, participând la manifestarea „Fiii satului”, ce va avea loc în Porumbacu de Jos, satul Sărate.

„Şi aici, poliţiştii vor distribui pliante cu caracter informativ-preventiv, realizate în cadrul campaniei „Alege viaţa!”, pentru prevenirea infracţiunilor de tâlhărie, furturi din locuinţe şi din autoturisme”, a mai explicat Luciana Balteş.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite