Piloţii de raliu fac spectacol în week-end la Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Arhiva
Foto. Arhiva

80 de piloţi şi-au anunţat participarea la etapele 13 şi 14 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă care se vor desfăşura în acest weekend, vineri şi duminică, pe un traseu cu o lungime de 5,1 kilometri, pe celebra urcare spre Paltiniş.

Cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă se vor întrece vineri, 21 septembrie, şi duminică, 23 septembrie, pe celebra urcare spre Paltiniş.

80 de piloţi şi-au anunţat participarea la etapele 13 şi 14 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă care se vor desfăşura în acest weekend pe un traseu cu o lungime de 5,1 kilometri. În deschiderea competiţiei vor merge şi Rareş Tomiţă, Jean Tatu şi Horaţiu Baltador, trei piloţi de raliuri din Sibiu.

Programul celor două zile de competiţie este similar şi începe cu recunoaşterile la ora 08:30, apoi antrenamentele oficiale (două manşe) cu începere de la ora 10:00. La ora 13:00, timp de o oră, se va deschide temporar circulaţia, iar la ora 14:30 se va da startul în prima manşă. Startul în manşa a doua este programat la ora 16:00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite