Sibiu: Piaţa Mare invadată de sute de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Piaţa Mare invadată de sute de maşini
Sibiu: Piaţa Mare invadată de sute de maşini

Centrul Sibiului va fi pentru cinci zile capitala celor mai noi modele de la peste 20 de producători şi importatori de autoturisme din România şi nu numai.

Cel mai important eveniment auto organizat vreodată la Sibiu a început azi dimineaţă, în Piaţa Mare, sub denumirea "Maşinăria". Acesta se vrea a fi primul salon auto profesionist, la care vor participa aproape toate mărcile auto reprezentate în Sibiu. Pe sibieni îi aşteaptă în centru şi sesiuni de drive-test dar şi o mulţime de surprize din partea dealerilor auto. „Maşinăria a pornit de la o simplă idee, de a organiza un salon auto adevărat, care să-i reprezinte pe dealerii de maşini din Sibiu” a explicat Silviu Miclea, unul din organizatori.

Sute de modele expuse
Sibienii vor avea la dispoziţie peste 125 de autovehicule expuse pe o suprafaţă de peste 14.000 de metri pătraţi. Mai exact cei de la Subaru expun 5 autoturisme, Suzuki aduc 4 autoturisme, Elevada vine şi ea cu 3 modele.  Cei de la Renault au pus în standul lor 8 autoturisme, iar lângă ei se află firma Nissan cu 4 autovehicule expuse. La câţiva metrii dfistanţă Skoda are şi ea 5 modele, iar apoi urmează standul celor de la Volskwagen care au adus numai puţin de 15 autoturisme. Producătorul german Audi prezintă 5 din modelele comercializate în România, iar cei de la Mitsubishi afişează la salon 10 autoturisme. Italienii de la Fiat au un stand comun cu Alfa Romeo, Lancia şi Ssang Young, aici fiind expuse numai puţin de 15 modele. Japonezii de la Toyota au adus în centrul fostei Capitale Culturale Europene 9 modele, iar Kia prezintă sibienilor 7 autovehicule din gama sa de producţie. De la salon nu putea lipsi standul celor de la Dacia, iar lângă ei tronează cele 12 maşini aduse de Peugeot. BMW-ul aduce 10 autoturisme „secondate” şi de 5 modele de motociclete. În fine Mazda şi Seat expun fiecare câte 5 maşini.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite