Petreceri de Halloween, în cluburile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Muzica de cea mai bună calitate, multe surprize şi premii pentru cele mai interesante costume sunt ingredientele pe care reprezentanţii cluburilor mizează pentru ca distracţia să fie maximă

CITIŢI ŞI

O mie de spectatori la Cluj-Napoca pentru teatrul "Radu Stanca" din Sibiu

Cea mai înfricoşătoare noapte de peste an va fi marcată aşa cum se cuvine de cluburile sibiene. Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, acestea au pregătit surprise care mai de care mai intresante, iar unele dintre ele dau startul distracţiei chiar mai devreme.

Este şi cazul Clubului Bohemian Flow, care promite, pentru această seară, o petrecere de zile mari. „Halloween party“ începe la ora 22.00, urmând ca cea mai bună costumaţie să fie răsplătită, spre finalul serii, cu un premiu de 100 de lei, constând într-un bon de consumaţie.

Şi dacă nu apucaţă să ieşiti în această noapte în club, trebui să ştiţi că mâine seară, în Imperium Pub vă aşteaptă cu o petrecere cu costume. „ Imperium Masquerade“, începe dupa ora 22.00 şi va continua până va răsări soarele. „O mulţime de surprize îi aşteaptă pe sibieni, de la intrare,  până la meniul special de băuturi. În plus, publicul va vota cele mai interesante costume care vor fi premiate. «50 parai dacă un costum fain ai!», adică 50 de dolari, va fi premiul cel mare, o sticlă de tequila pentru premiul 2 şi un bon de consumatie de 50 lei pentru premiul 3“, spune Alexandru Fărţat, director de marketing la Imperium Pub.  În plus, Dj Anoxys va susţine sustine atmosfera pana înspre dimineaţă. Nici reprezentanţii Clubului Kapital nu se lasă mai prejos şi promit un spuer-premiu, pentru cel mai „horror“ costum. Acesta va fi însă, unul surpriză.

Petrecere şi la Mediaş

Locanicii din oraşul de pe Târnava Mare promit şi ei să marcheze momentul printr-o petrecere de zile mari. Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş va organiza o petrecere de Halloween, în Sunclub, începând cu ora 21.00. „Pentru prima dată, anul acesta organizăm o petrecere de Halloween  la care îi aşteptăm pe toţi medieşenii. Ne dorim ca evenimentul să fie unul inedit, în care voia bună şi distracţia să domine. Am pregătit participanţilor concursuri cu teme specifice evenimentului şi de asemenea am hotărât să premiem cea mai originală costumaţie. Îi aşteptăm pe toţi alături de noi“, a spus Răzvan Ivan, primarul tinerilor medieşeni.

Halloween şi pentru copii

Micuţii vor avea şi ei parte de o petrecere de Halloween. Astăzi, de la 17.30, Promenada Mall, în colaborare reprezentanţii locului de joacă MishMail, organizează “Halloween mascat pentru juniori”. Jocuri interactive, paradă de costume, concursuri cu premii şi animaţii pentru copii au fost pregătite de organizatori.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite