Petrecere nocturnă pe pârtii de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instalaţia de nocturnă de pe pârtia Arena Platoş, de lângă Păltiniş, va fi inaugurată mâine. Organizatorii au pregătit evenimente inedite şi distractive, iar petrecerea va continua până spre miezul nopţii. Dacă nu aţi schiat niciodată legat de un alt schior, veţi avea ocazia în acest weekend.

Cei care cred că pot duce un ou într-o linguriţă, pe placă, dintr-un capăt într-altul al pârtiei, sunt invitaţi să-şi testeze echilibrul, la fel şi cei care se încumetă să schieze într-un picior, după o gură de Jägermeister.„În nocturnă, schiorii şi snowboarderii vor putea participa la concursuri premiate cu ski-pass-uri, shot-uri pentru încălzire şi premii în obiecte. La final, riderii care mai au voce şi energie sunt invitaţi la primul karaoke party", spune Cristina Badiu, organizator.

Dacă vreţi doar să schiaţi, pârtia Trecătoarea Lupilor este o alegere potrivită. Stratul de zăpadă depăşeşte 60 de centimetri, iar condiţiile sunt excelente. „Din 17 decembrie s-a schiat permanent, chiar şi când vremea era caldă. Îi aşteptăm pe turişti să se mai bucure de iarnă, zilnic, între orele 9.00 şi 22.00", a spus Dan Buta, administratorul pârtiei cu o lungime de 500 de metri, dotată cu teleschi şi nocturnă. Cei mici au la dispoziţie o pârtie de 150 de metri, cu nocturnă.

Reduceri pentru studenţi

La Arena Platoş, un ski-pass de luni până vineri costă 50 de lei, iar în weekend, 60 de lei. Copiii şi pensionarii au reducere de 20, respectiv 10 lei. La Trecătoarea Lupilor, un abonament de o zi costă 50 de lei, iar copiii sub şase ani, însoţiţi, au gratuitate. Studenţii şi pensionarii au 10% reducere.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite