Petarde şi CD-uri contrafăcute, confiscate de jandarmii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele au fost confiscate
Petardele au fost confiscate

Doi sibieni de 35, respectiv 20 de ani s-au ales cu dosare penale după ce jandarmii sibieni i-au prins în timp ce comercializau CD-uri piratate şi petarde.

CITIŢI ŞI:

Dosare penale pentru vânzare de petarde la Sibiu


Acţiunea a avut loc în Târgul Obor.  Jandarmii sibieni au prin un bărbat de 35 de ani care oferea spre vânzare în târgul Obor, 163 CD şi 41 DVD contrafăcute. „Acestea conţineau piese muzicale diverse şi filme, iar preţul pentru o bucată era aproximativ 10 lei“, spune Alex Costea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Sibiu.  Bărbatul se face vinovat de realizare, în scopul distribuirii, cu orice mijloace şi în orice mod, de mărfuri – pirat şi deţinere, oferire în scopul distribuirii de mãrfuri-pirat.

Un alt bărbat, de 20 de ani din Sibiu, care oferea spre vânzare aproximativ 80 de pocnitori şi petarde de provenienţă străină, cu 3 focuri a fost prins de oamenii legii. Acesta este cercetat pentru deţinere, comercializare, folosire sau orice altă operaţiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, care au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite